Lukijat

tiistai 10. helmikuuta 2015

Varför?

Viime sunnuntaina sulloin Mösiöön Manducaan ja sinkoilin kuin paksu rusakko ajovaloissa bussien, junien, metrojen ja raitsikkojen keskellä. Oli pikkasen kiire. Suomella oli nimittäin matsi Tre Kronoria vastaan, ja ajattelin olla paikalla viuhtomassa 40kr siniristilipun sekä Pelttoripäisen etureppuni kanssa Suomen voittoon!



Avausmaalin teki Suomi, jolloin muutama "vitsikäs" sivallus ruotsalaiselle vierustoverilleni tuntui hauskalta. Eipä mennyt montaa minuuttia, kun Ruåtsi tuli rinnalle ja ohi, ja loppumatsi menikin kuten lähes joka kerta: posket punaisina alku-uhosta.

Hoo löi iloisena käsiään yhteen Ruotsin tykittäessä kolme maalia, Suomi teki kaksi. Toisen niistä ruotsalaisten avittamana omaan maaliinsa. Säälimaali, mutta tuntui ihan ookoolta. Eipähän mediakuutiossa olisi ainakaan 6-1 pelin loputtua! Ukkeli yritti tapakasvattaa Hoota kertomalla, ettei Kolmelle Kruunulle hurrata. Lopulta varmistimme hurraamattomuuden tarjoamalla riittävästi (lue: sokerihumalan verran) karkkia.

Peli päättyi Ruotsin voittoon. Pakkohan se oli vierustoverille myöntää, että näinhän siinä aina käy. En vain ymmärrä, että miksi?!

Puss!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti valitsemalla valikosta "nimetön" ja kirjoita viestisi kommenttikenttään! Tack och puss!