Lukijat

torstai 3. syyskuuta 2015

Nu är det dags!

Huomenna se alkaa.

Ei, en ole vielä pakannut sitä. Koska puolet sen sisällöstä on vielä kadoksissa. Sinne pitäisi sujauttaa kurahousut, kumisaappaat, vaihtovaatteita sekä yksi tutti sekä nutti. Ja ei, en ole vielä ehtinyt merkitä paperille työaikojani. Sen sijaan olen päntännyt sen paikan kotisivuilta ja johtajalta saaduista lapuista ruoka-, ulkoilu- ja lepoaikoja. Tekstiilitussin ostin Lindexistä muutamalla kruunulla, mutta se lienee siellä samassa hukassa kuin ne kurahousutkin.

Huomisesta alkaen liityn niiden äitien ja isien kerhoon, jotka haravoivat ja kunnostavat talkoovoimin paikkoja kondikseen. Liityn analysoimaan nenästä valuvan rään olomuotoa ja väriä: onko se juoksevaa vai tönkköä, onko se enemmän vihreään vaiko keltaiseen taittuvaa nyansseiltaan. Sillä rään värillähän on väliä!

Tulen hakemaan täi-shampoiden nimiä google-haulla, desinfioimaan orvaskeden ruvelle oksennustautitapauksen paljastuessa. Syynään rään lisäksi myös vaipan sisältöä, purujälkiä poskessa ja nimikointeja vaatteissa. Kysyn päivällispöydässä taaperoltani, että: "kenen kanssa leikit tänään?" ja muistan samalla, että vaipat taitavat olla lopussa. Teippivaipat nimittäin, koska housuvaipat ovat kovin hankalat.

Huomenna Herra Hoo aloittaa päiväkodin.


4 kommenttia:

  1. Huikeeta! Miten on mennyt?:)
    Yks Aino
    eikaitaas.wordpress.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guten Tag Aino!

      Meillä on mennyt oikein mukavasti: Hoo nauttii ja jää mielellään hoitoon ja haettaessa itkee haluavansa jäädä hoitoon. Se on aina positiivinen merkki jos lapsi ei halua tulla kotiin, mutta myönnän paristi kyllä hieman ärtyneeni kun tyyppi sätkii kuin mikäkin kala pyöräistuimessa. Ja karjuu, että: "mee äiti pois, mää haluun takasin päiväkotiin!". Koita siinä sitten pitää kurssis suorana ja olla kiertämättä ojan kautta...

      Poista
  2. Purujäljet poskissa sai naurahtamaan ääneen: meidän kaksivuotiasta oli tänään päiväkodissa toinen lapsi purrut poskeen. Reipasta neitiä juttu tosin vain nauratti, melkein kuin olisi sanonut: "näkisitpä sen toisen tyypin!" Toivottavasti päiväkodissa on mennyt hyvin. :) sulla on ihania kirjoituksia! Lukaisin iltapuhteeksi pari, jatkan varmasti huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon positiivisestä palautteesta aivan alkajaisiksi! :)

      Nuo purujäljet on kyllä kimurantteja, koska toisaalta pureminen on "normaalia" lapselle, joka ei osaa itseään ilmaista kielellisesti kunnolla - mutta niin sydäntäraastavan kamalaa vanhemmille. :)

      Poista

Jätä kommentti valitsemalla valikosta "nimetön" ja kirjoita viestisi kommenttikenttään! Tack och puss!